اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

آموزش طرز تهیه کیک بدون شکر

  • 1170
  • 0
  • پنجشنبه 08 اسفند 1398

آموزش طرز تهیه کیک بدون شکر

 

در این بخش مجله اینترنتی پویش طرز تهیه کیک بدون شکر بسیار خوشمزه با 2 دستور پخت متفاوت را می خوانید و امیدواریم که از طعم این کیک سالم و رژیمی لذت ببرید.

بیشتر افراد به کیک علاقه دارند و طعم های مختلف آن را درست می کنند و با توجه به اینکه انواع کیک مانند کیک میوه ای، خامه ای، شکلاتی و … با شکر پخته می شوند و شکر هم دارای مضرات زیادی برای بدن است، به همین دلیل بهتر است شما برای طرز تهیه کیک بدون شکر از خرما، عسل و شیره انگور استفاده کنید.

طرز تهیه کیک بدون شکر

کیک های رژیمی بدون شکر میان وعده ای خوشمزه و مغذی هستند و اگر می خواهید یک کیک خانگی سالم و خوشمزه را تهیه کنید پس بهتر است تا پایان همراه ما باشید و دو دستور تهیه را بخوانید.

روش اول تهیه کیک بدون شکر با خرما و گردو

مواد لازم 

  • آرد یک لیوان
  • تخم مرغ دو عدد
  • شیر نصف لیوان
  • خرما 14 عدد
  • پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
  • موز بزرگ یک عدد
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • فندق نصف لیوان
  • آبلیمو دو قطره

طرز تهیه

برای تهیه کیک گردو و خرما در ابتدا دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب گرم شود و سپس هسته های خرماها را بیرون آورید و آنها را درون کاسه مناسب بریزید.

نصف فنجان اب جوش به خرماها اضافه کنید و اجازه دهید تا خرماها اضافه کنید و اجازه دهید تا خرماها به مدت 10 دقیقه درون آب جوش بمانند تا نرم شوند سپس آنها را میکس کنید تا به شکل پوره شود.

تخم مرغ ها را بشکنید و شیر را به آنها اضافه کنید سپس شیر و تخم مرغ را کمی هم بزنید و خرماهای خیس خورده را اضافه کنید.

موز را له کنید و به مایه کیک اضافه کنید و سپس دو سوم فندق را پودر کنید و یک سوم دیگر آن را هم به صورت درشت خرد کنید و فندق را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.

وانیل، آرد و پودر کاکائو را در ظرفی مناسب با هم ترکیب کنید و مخلوط آرد را به مایه کیک اضافه کنید و آن را هم بزنید و سپس آبلیمو را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک شما یکدست شود.

در مرحله بعد از طرز تهیه کیک بدون شکر قالب کیک را کمی چرب کنید و کف قالب را آردپاشی کنید و سپس مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا کیک به صورت کامل بپزد و سپس خلال دندان تمیزی را در وسط کیک فرو کنید و اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد کیک به صورت کامل پخته شده است. سپس کیک را پس از خنک شدن در ظرفی مناسب قرار دهید و آن را به کمک روش های تزیین کیک به زیبایی تزیین نمایید.

 

روش دوم تهیه کیک بدون شکر یا عسل

مواد لازم 

  • موز 3 عدد
  • تخم مرغ دو عدد
  • عسل یک سوم لیوان
  • ماست یونانی نصف لیوان
  • وانیل یک قاشق چایخوری
  • جوش شیرین یک قاشق چایخوری
  • آرد یک و یک دوم لیوان
  • بلوبری یک لیوان

طرز تهیه

برای پخت کیک رژیمی و بدون شکر در ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی گرم شود سپس موزها را پوست بگیرید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید و له کنید سپس تخم مرغ ها را به موز اضافه کنید و هم بزنید.

ماست و عسل را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد، جوش شیرین و وانیل را در ظرفی مناسب یا یکدیگر ترکیب کنید و مخلوط آرد را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.

بلوبری را به مایه کیک اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا مایه کیک یکدست شود و سپس قالب کیک را با کمی روغن یا کره چرب کنید و مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را به مدت 50 دقیقه دررون فر بگذارید تا کیک پخته شود و پس از مدت زمان ذکر شده کیک را از فر خارج کنید و پس از اینکه کیک خوب خنک شد آن را در ظرفی مناسب قرار دهید و تزیین کنید.

امیدواریم طعم این کیک خوشمزه بدون شکر مورد پسند شما قرار گرفته باشد

منبع وبسایت مسترمووی  میباشد.
آشپزی

ارسال نظرات