«

طرز تهیه مربای خیار + آموزش روش تهیه مربای متفاوت خیار در منزل

»
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

طرز تهیه مربای خیار + آموزش روش تهیه مربای متفاوت خیار در منزل

 

آموزش طرز تهیه مربای خیار

یکی از مرباهای بسیار خوشمزه مربای متفاوت خیار است، روش تهیه مربای خیار خیلی ساده است و براحتی می توانید مربای خیار را در منزل تهیه کنید.

مربای خیار یکی از مرباهای بسیار خوشمزه و مجلسی است که بسیار طرفدار دارد و در مدت زمان کوتاهی هم آماده می شود.

 

مواد لازم

  • خیار ریز یک کیلوگرم
  • شکر 1 کیلوگرم
  • آب 3 پیمانه
  • گلاب به مقدار لازم
  • هل درسته مقداری
  • آب آهک به میزان لازم
  • جوهر لیمو به میزان لازم

 

طرز تهیه

برای تهیه مربای خیار در ابتدا خیارها را بشویید و در آب و نمک بگذارید تا نرم شوند و سپس برای از بین بردن طعم نمک آنها را بشویید.

حلا خیارها را بگذارید تا 4 ساعت در آب آهک باقی بمانند و 4 ساعت دیگر هم در آب سرد بگذارید.

چند بار آب را عوض کنید و سپس به خیارها اجازه دهید 10 دقیقه در آب داغ بجوشند و 10 دقیقه در آب سرد قرار دهید.

در آخر هم خیارها را درون شر شکری که چند جوش خورده است به مدت نیم ساعت قرار دهید تا قوام بگیرد و سپس هل و گلاب را به میزان لازم به آن اضافه کنید.

برای تازه ماندن مربا آن را در ظرف شیشه ای در دار در دمای محیط بگذارید و به دور از نور آفتاب باشد. بهتر است که مربای خیار را در یخچال قرار ندهید.

 

 

منبع وبسایت مسترمووی  میباشد.
آشپزی

ارسال نظرات